Aanmelden

Wil jij deel uitmaken van ons netwerk jonge professionals? Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan The Young Talent Group, barst je van de energie en ideeën? Meld je dan aan. Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe talenten!

Onze kracht is grote diversiteit met ambitie als gedeelde noemer. Samen maken wij ons hard voor een betere woon-werk omgeving en een aantrekkelijker Land van Cuijk en Maasduinen. The Young Talent Group is vrijwillig, niet vrijblijvend. We zijn op zoek naar mensen die zich actief willen inzetten en ontwikkelen als groep, persoon én professional.

We versterken onze denktank graag met gedreven mensen tussen de 25 en 35 jaar. Vul onderstaand formulier in, voeg je CV toe en we nemen z.s.m. contact met je op. Vertel ons wie je bent en wat je motiveert om je aan te melden bij The Young Talent Group.

Wat je vooral ook moet doen is 2 december in je agenda zetten! Op die vrijdagavond organiseren we in het theater van de Weijer in Boxmeer een avond om meer te weten te komen en om kennis te maken. Start: 19:30 uur.

Aanmelden kan tot en met 9 december dus twijfel niet, meld je nu aan!

Aanmeldformulier

Young Talent Group