Projecten

Wij talenten zitten niet stil. Sterker nog, we bruisen van de energie en ideeën die we ook graag omzetten in acties en resultaten!

We krijgen vaak de vraag “wat doen jullie zoal?”, daarom hebben wij deze projecten-pagina in het leven geroepen met daarop een willekeurige selectie uit onze uitgevoerde snode plannen en projecten. Groot. Klein. Partner projecten. Eigen projecten. Van alles wat. Maar alles zet in op verbinding in en verbetering van ons mooie Land van Cuijk.

Pop-up stores

In de feestmaand december van 2015 hebben we in samenwerking met ondernemers en centrummanagement enkele winkelpanden in de centra van Boxmeer en Cuijk gevuld met pop up stores. Doel: leegstand tegengaan en winkelcentra aantrekkelijker maken. In de zomer van 2016 heeft dit project een succesvol vervolg gekregen in Grave.

JA77

Als Young Talent Group praten wij mee in de discussie om de A77 wel of niet door te trekken. Wij zeggen zoals de projectnaam doet vermoeden: JA. Waarom? Betere bereikbaarheid betekent betere kansen voor woon, werk en recreatie. De A77-groep mag zich één van de vaste overlegpartners van de regionale politiek noemen.

Robot wedstrijd

Kinderen en techniek hebben de toekomst. Met dat idee zijn we het project “robot wedstrijd” gestart. We willen spelenderwijs laten zien dat techniek niet saai is maar juist leuk, innovatief en uitdagend.

Food truck festival

Samen met enkele lokale ondernemers organiseren wij in september 2016 het eerste Food truck festival in het Land van Cuijk. Later meer hierover!

Speeltuin gemeente Boxmeer

Tijdens het start event in 2015 ontstond het idee om in de gemeente Boxmeer een mooie buiten speeltuin te creëren. Inmiddels is het een zelfstandige stichting geworden en vorderen de plannen gestaag.

Brainstorm Regionaal bureau voor Toerisme

Het RBT heeft ons als denktank ingeschakeld, en, met succes: “Ongekend Land van Cuijk” is een initiatief dat hieruit voort is gekomen. Een initiatief dat inwoners bindt en trots uitstraalt over de regio.

Piano Kloostertuin

Sommige projecten zijn groot, anderen klein. Zoals deze. Een van onze talenten droomde van een piano op een prominente en openbare plek waar iedereen op kan spelen. In samenwerking met centrummanagement Boxmeer was dit in no-time gerealiseerd.

Young Talent Group